Het bedrijf

The developmental effects of acute ethanol exposure, such as from percutaneous transluminal septal myocardial ablation, have not been studied in pregnant or lactating women. When to take There’s no recommendation for an exact time of day that you should take Brukinsa. The maximum daily dose is 8 mg 온라인 시알리스 제네릭. Oxaprozin is a white to off-white powder with a slight odor and a melting point of 162°C to 163°C.

AB Cleaning Equipment heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in het reinigen van welke vloeren dan ook, bestrating, tapijt, meubelen en zelfs roltrappen. Wij leveren een complete lijn aan vloermachines, tapijtmachines en totaalreinigingsmachines, schoonmaakmiddelen en verbruiksmateriaal. Wij leveren van wc-papier tot aan hogedrukmachines AB Cleaning Equipment is opgestart naast het bedrijf AB Cleaning. AB Cleaning Equipment is servicedealer van Dibo, IPC, Eenzet, Oertzen, Ulticom, Kärcher, Windsor en Prochem. Van de twee laatste merken zijn we ook importeur. Tevens zijn wij ook bedrijfsdealer van de roltrappenmachines van Juma. Ons topproduct van Prochem is de Truck Mount. Een speciale reinigingsmachine voor tapijten, meubels en harde vloeren die in een auto of aanhanger kan worden ingebouwd. Deze machines staan garant voor de perfecte cleaning van zwaar vervuilde objecten en kennen een gunstige return-on-investments. In de loop der jaren heeft Prochem een assortiment Truck Mounts opgebouwd die elkaar opvolgen in omvang, toepassingen en prestaties.

 

Webshop

Door middel van onze webshop kunt u alle informatie over onze producten die wij leveren vinden. U heeft de mogelijk deze te vergelijken en op een wenslijst te plaatsen. Door middel van een account bent u altijd op de hoogte van uw order en bestelling geschiedenis.

Specialisme

Uitgebreide kennis van al onze producten in ons assortiment.

Technische Dienst

AB Cleaning Equipment beschikt over een eigen technische dienst waardoor eventuele storingen snel verholpen kunnen worden. Ook voor reparaties word verzorgd.

Showroom

Wij beschikken over een showroom waar diverse machines en middelen te zien zijn.